HTML

mind1

Random hülyeségek by me.

Friss topikok

  • Obi-Ugor: Bár a számítógépes játékokban nem vagyok otthon, de már csak azért is olvasni fogom a blogodat. Te... (2012.01.16. 20:54) Unalmamban...

Címkék

Gears of War 2-3

2012.03.24. 23:50 KF(eri)C

 Először is egy kis magyarázat: Azért nem írtam mert egyrészt kb. egy ember olvassa, másrészt mert lusta vagyok hosszan írni. Megoldás: rövidebben írok. Egy zseni vagyok. 

Gears of War 2

 

http://indavideo.hu/video/OtherWorld_bemutatja_Gears_of_War_2_kritika

Zoly tesztjével teljes mértékben egyetértek. A játékmenet zseniális és sok helyen feldobják valamivel  nehogy elapósodjon. Néhány példa: 5-10 méter magas bogarakon való lovaglás/repülés; kilométer hosszú, városokat elsüllyesztő gonosz alien kukac beleiben való vagdosás; stb. A történet is végre megjelenik (az első részben nem volt sok) és a karakterek is kapnak mélységet, főleg Dom-é. 

 

Gears of War 3

Na evvel a kritikával már voltak gondok. Nem is értem miről beszél. A cselekmény élből egy fordulattal indít. A vége pedig - Kb. 20 perce fejezte be a játékot úgyhogy még friss az élmény - NAGYON JÓ DE TÉNYLEG. Csavar, robbanás, nem teljes happy end stb. A játék komor hangulata is megmaradt (mondjuk ezt főleg néhány karakter drámai elhalálozása tartja fent). 

Ez a (egyik) kedvenc játéksorozatom. Elejétől a végéig tökéletes. Ez az XBOX húzócíme. stb. stb... Nem tépem tovább a szám, ha kicsit is szeretsz játszani vegyél xbox-ot. 

 

Még egy rövid infó:Hollywood hírügynökséget mindenki nézzen. Miért? Mert! 

 

Szólj hozzá!

Címkék: blabla énvagyokéntevagytekiahülyeénvagyte geow

A bejegyzés trackback címe:

https://mind1.blog.hu/api/trackback/id/tr724337843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása